Hey, where did my words go? (Click to hide)

In the trial version of Web2Disk every fifth word is blanked out. To copy this site with all the words, please upgrade to the full version and copy this website again.

Inspyder Web2Disk: The Website Downloader
close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz _ Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně ________ roky!
Zjistit více
Jmenuji se Lukáš (Luky), _____ blog je můj a ____ ségry Veroniky (Unka). Chodíme ___ bot v ponožkách ve _____ i venku protože se ___ to líbí a je ___ to příjemné. Ve škole _____ od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom _ na střední. Já už ____ ze školy vyšel a ______ do zaměstnání kde musím ___ obuv, ale v ponožkách ______ občas venku, ségra ještě _____ na střední, ale venku ____ občas v ponožkách chodí. _______ víme že je více _____ s touto zálibou a _______ byl zrušen Clarisy blog _____ byl na stejné téma _ který pro nás byl ______ vzorem, rozhodli jsme se ______ něco podobného a pokračovat. _____ blog by měl být ______ pro žáky a studenty _____ ve škole chodí v _________ nebo bosi ať k ____ mají jakýkoliv důvod, ale ____ pro každého kdo alespoň _____ chodí v ponožkách venku _ v místech kde se _______ nosí boty. Jak se ____ blog vyvíjet bude záležet _ na vás, budeme rádi ____ nám budete posílat fotky, ______ a odkazy na toto ____. Chtěli bychom aby tento ____ byl spíše o chození _ ponožkách a punčochách než _____ bosky, protoře bosých blogů _ webů již existuje několik. ___ příznivci chození úplně bosky _____ také vítáni.
_____________________________________________________________________________

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz _ Galerie.cz ukončeny.
________ vám za společně strávené ____!


Komentáře

1 Vašek | 1. března 2020 v 22:27 | Reagovat

Tak na to, že _ nich chodil venku, tak ________ ještě docela dobře. Také ____ někdy chtít zkusit chodit _ venku v ponožkách. :-)

2 Karolína | 2. března 2020 v 17:39 | Reagovat

Zkoušela jsem to v _________ i venku, o tom _____ neví, to by se __ asi nelíbilo . Ani ______ moc špinavý. Asi záleží __ tom, kde se jde, __ šla jen po chodníku.

3 Vašek | 2. března 2020 v 20:16 | Reagovat

Já už teda jako ____ párkrát zkoušel, ale vždy __ chvíli.

4 Eliška | 3. března 2020 v 7:32 | Reagovat

Venku jsem už chodila ____ :-) ale v ponožkách _____ ne :-( . Někdy to ______, budu to mít jako _________ ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? ______ si jej zdarma založit __ Blog.cz .