Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Září 2017

Bosi při focení

23. září 2017 v 9:44 | Luky |  Různé fotky
Přidávám dvě fotky z focení tříd, ukazují že někteří žáci ve škole chodí bosi když tak přišli i na focení třídy.
Já jsem šel včera v ponožkách ze školy domů, boty jsem si dal do igelitky. Ponožky už bych i tak vyhodil tak jsem je alespoň dojel.

Holky v ponožkách

16. září 2017 v 16:48 | Luky |  Různé fotky
Fotka holek které chodí v ponožkách

Samantha - fotky

13. září 2017 v 16:02 | Luky |  Různé fotky
Přidal jsem fotky které nám poslala Samantha, jednu fotku dávám sem, ostatní do galerie. Vytvořil jsem novou složku Holky a ženy, v této složce je podsložka Samantha, tam jsou ostatní fotky.

Nový školní rok

10. září 2017 v 16:08 | Luky |  Náš deníček
Ahoj všichni. Omlouvám se že jsem dlouho nic nepřidal, měl jsem hodně jiných věcí a na blogování nějak nezbýval čas. Byli jsme s rodiči a ségrou dvakrát na dovolené, já jsem byl s klukama na čundru a nějaký čas jsem byl u babky kde jsem měl částečně prázdniny a částečně práci protože jsem makal na opravě chalupy.
Jsem ve třeťáku na učňáku, pro toho kdo to ještě neví, učím se strojním mechanikem. Minulý týden jsme měli školu, teď bude týden praxe. Ve škole jsem opět chodil v ponožkách, ti kdo mně znají už jsou na to zvyklí a nepřekvapuje je to.
Jak jste na tom vy kteří chodíte do školy, máte přezůvky nebo ve škole chodíte bosi nebo v ponožkách? A vy kdo už chodíte někam do práce, musíte mít v práci boty nebo jde být v práci bosky nebo v ponožkách?