Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Únor 2017

My, vy a zima?

18. února 2017 v 22:46 | Luky |  Různé články
Tak kolik je vás kteří chodíte na naše stránky, jste školou povinní a ve škole chodíte bosi nebo v ponožkách? Jak to zvládáte teď v zimě a jak když byly mrazy? Já a ségra jsme vydrželi v ponožkách ve škole celou zimu, do tělocvičny chodím na tělák úplně bos, ségra říká že chodí i na tělák v ponožkách. Máme v zimě trochu špinavější ponožky a nohy, hlavně když byl sníh tak se do školy dostalo víc špíny, ale zatímco ségra je občas schopná chodit v bílých ponožkách já nosím většinou šedé, hnědé nebo tmavší barvy. Když máme dílny tak musím nosit pracovní boty, to je předpis, tak jsem v ponožkách jen když máme školu. Většinou nosíme jedny ponožky týden a potom se vyhodí. A jak vy?

Fotka třídy

11. února 2017 v 18:33 | Luky |  Různé fotky
Přidal jsem fotky ze třídy, nevím o jakou třídu jde ale překvapilo mně že jsou na fotce jen dva kluci a jinak samé holky, zřejně se jedná o nějaký obor spíše vhodný pro holky. Také je vidět že nemají povinnost přezouvání protože někteří jsou v botách a jiní mají přezůvky. Jedna holka je v silonkách asi proto že se ji tak lépe chodí. To ji schvaluji.