Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Duben 2016

Starý blog

23. dubna 2016 v 14:47 | Unka |  Různé články
Tohle je odkaz na starý blog který už není aktivní a je jen archivován. Když byl funkční tak jsme na něj s bráchou chodili a psali jsme do návštěvní knihy. Určitě byl lepší než je náš blog, nějak nám nejde to tady rozject aby sem chodilo víc lidí. Někteří nám píšou nebo říkají ať sem radši nepíšeme nějaký důvěrný věci z našeho soukromí a naše fotky aby sme sem taky nedávali že se neví kdy to někdo může nějak zneužít nebo použít proti nám... Plačící

Volejbal

23. dubna 2016 v 14:31 | Unka |  Různé fotky
Tady jsou fotky které jsme dostali a můžeme je dát na blog. Je to z volejballu v tělocvičně školy, někteří mají sportovní boty, někteří jsou v ponožkách a někteří bosi. To je dobrý téma na anketní otázku, můžete kliknout na komentáře, zobrazí se anketa a můžete hlasovat jak byste hráli volejbal vy kdybyste byli třeba žáci v té škole, jestli byste hráli v botách nebo ponožkách nebo bosi. Do komentářů můžete napsat proč tak hlasujete. Usmívající se

Fotky z jedné školy

19. dubna 2016 v 21:05 | Unka |  Různé fotky
Dostala jsem fotky od paní učitelky ve které někteří studenti chodí v ponožkách a fotky můžu dát na blog. Jsou to jen fotky holek, kluci tam prý taky chodí v ponožkách ale holek je víc.

Báry ponožky

9. dubna 2016 v 11:40 | Luky |  Různé fotky
Dostali jsme fotku od Báry, napsala že jeden den ve škole chodila v ponožkách protože si doma zapoměla přezůvky. Poslala fotku svých ponožek když přišla domů ze školy a zula se.

Studenti při focení v papučích

7. dubna 2016 v 20:46 | Luky |  Různé nápady a myšlenky
Přidal jsem jednu fotku ze zahraničí z focení třídy. Studenti se fotili před školou, někteří si oblékli svršky, ale zůstali v pantoflích které nosí ve škole. Udělal jsem anketu ve které můžete hlasovat jestli je podle vás slušnější, elegantnější a společensky přijatelnější když se studenti fotí v takovýchto papučích nebo jestli by by bylo vhodnější si je vyzout a být v ponožkách nebo punčochách.

Ponožky jako kecky a kecky jako ponožky

6. dubna 2016 v 21:09 | Luky |  Různé fotky
Našel jsem dvě fotky, na první fotce má holka červenobílé ponožky vzhledově připomínající kecky a na druhé fotce má jiná holka kecky které vypadají stejně jako ty ponožky. Kdyby bylo na některé škole žákům zakázáno chodit v ponožkách tak by možná mohli mít takové ponožky které vypadají jako boty a mohlo by jim to projít. Co myslíte?