Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Říjen 2016

Odkaz

28. října 2016 v 18:10 | Luky |  Různé články
Ještě se vracím k článku kde jsem psal že uvažuji o vytvoření fotogalerie bosých žen, dívek ale i mužú a kluků vyfocených na různých místech jako venku apod. Vzhledem k výsledkům ankety a obsahu komentářů jsem se po poradě se ségrou rozhodl že tomu nebudu věnovat čas a fotogalérii nebudu dělat.
Našel jsem zajímavý článek z jednoho gymnázia kde udělali bosý den a píší tam že i ředitel si vyzul boty a chodil bos. To by náš ředitel určitě neudělal.

Clarissa

15. října 2016 v 22:13 | Luky |  Vaše příběhy
Určitě si někteří vzpomínáte na starý blog o holce v ponožkách. Po dlouhé době o sobě dala vědět, napsala pár řádek a poslala několik fotek.
_______________________
Ahoj,

dovol abych se představila, jsem Clarissa, majitelka blogu o chození v ponožkách který před několika roky skončil.

Viděla jsem že jste založili nový blog na stejné téma, přeji vám aby váš blog byl úspěšný. Chce to mít na blogování čas a motivaci které jsem svého času měla, ale i kdyby tehdy blog neskončil a pokračoval by dál, nyní už bych v něm stejně nepokračovala a to hlavně proto že chodit v ponožkách už mně nebaví tak jako dřív a už k tomu nemám tu motivaci kterou jsem tehdy měla. Podle mně je ale škoda že blog takovým způsobem skončil, i když bych v něm nepokračovala mohl alespoň zůstat jaký byl. Je vidět že zlí lidé stále existují.

Ale nyní něco o mně. Už nejsem v ČR, žiju v Kanadě v jihozápadní části země ve státě British Columbia. Mám tady zaměstnání v horském středisku, mám tu přátele a velmi se mně tady líbí. Do ČR se ráda podívám jako návštěva, ale cítím že patřím sem. Posílám několik mých fotek. Dávám souhlas ke zveřejnění tohoto článku a fotek na blog Ponožkáři.

Hodně štěstí a úspěchů všem přeje Clarissa.


Nová fotogalerie

13. října 2016 v 10:16 | Luky |  Různé nápady a myšlenky
Vím že naše stránky začínají být nudné a že by to chtělo nějakou změnu nebo nějaký impuls jak to oživit. Téma studentů v ponožkách ve škole asi moc oživit nepůjde, ale někteří mně píšete a vidím to i podle komentářů že sem chodí spíše kluci a muži a že se vám líbí spíše bosé holky. Napadlo mně že by šlo udělat fotogalerii kde by byly bosé holky, a to nejen ve školách a ve školním věku ale i dospělé ženy které jsou bosé na různých místech a v různých situacích a to úplně bosé ale i v ponožkách nebo silonkách, ale těch úplně bosých by určitě bylo nejvíc. Mohlo by se ve fotogalerii udělat několik složek, třeba fotky z plesů, z ulic, zpěvačky, nebo zvlášť složku s bosými ženami a jinou složku se ženami v ponožkách a silonkách a taky složka s kde by byli bosí kluci a muži a záleželo by na každém návštěvníkovi blogu na které fotky by se rád podíval. Nechci ale dávat fetišistické fotky jako detaily nohou apod, to opravdu ne, ale byly by to fotky které by ukazovaly že ženy a dívky chodí bosé protože se jim tak lépe chodí a boty nepotřebují. Mluvil jsem o tom se ségrou, ta mně řekla že je to blbej nápad, ale já myslím že to úplně blbý nápad není, že by takové fotky měly své příznivce.
Asi by bylo nejlepší udělat fotogalerii někde jinde, třeba na Rajče.cz a sem dát odkaz. Udělal jsem anketu ve které můžete hlasovat jestli byste chtěli takovou fotogalerii bosých žen a dívek a když ano tak můžete do komentářů napsat kde si myslíte že by bylo nejlepší fotogalerii udělat, jestli na Rajče.cz nebo jinde. Nejlepší by bylo aby to bylo někde kde se dají psát komentáře k fotkám. Co mému nápadu říkáte?

ZŠ Kounice

12. října 2016 v 17:56 | Luky |  Různé fotky
V této škole je asi běžné že někteří žáci chodí bosi nebo v ponožkách a silonkách. Další důkaz že zatímco na některých školách to mají žáci zakázané, někde to jde bez problémů.