Hey, where did my words go? (Click to hide)

In the trial version of Web2Disk every fifth word is blanked out. To copy this site with all the words, please upgrade to the full version and copy this website again.

Inspyder Web2Disk: The Website Downloader
close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz _ Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně ________ roky!
Zjistit více
Jmenuji se Lukáš (Luky), _____ blog je můj a ____ ségry Veroniky (Unka). Chodíme ___ bot v ponožkách ve _____ i venku protože se ___ to líbí a je ___ to příjemné. Ve škole _____ od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom _ na střední. Já už ____ ze školy vyšel a ______ do zaměstnání kde musím ___ obuv, ale v ponožkách ______ občas venku, ségra ještě _____ na střední, ale venku ____ občas v ponožkách chodí. _______ víme že je více _____ s touto zálibou a _______ byl zrušen Clarisy blog _____ byl na stejné téma _ který pro nás byl ______ vzorem, rozhodli jsme se ______ něco podobného a pokračovat. _____ blog by měl být ______ pro žáky a studenty _____ ve škole chodí v _________ nebo bosi ať k ____ mají jakýkoliv důvod, ale ____ pro každého kdo alespoň _____ chodí v ponožkách venku _ v místech kde se _______ nosí boty. Jak se ____ blog vyvíjet bude záležet _ na vás, budeme rádi ____ nám budete posílat fotky, ______ a odkazy na toto ____. Chtěli bychom aby tento ____ byl spíše o chození _ ponožkách a punčochách než _____ bosky, protoře bosých blogů _ webů již existuje několik. ___ příznivci chození úplně bosky _____ také vítáni.
_____________________________________________________________________________

Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz _ Galerie.cz ukončeny.
________ vám za společně strávené ____!


Komentáře

1 Radek | 22. prosince 2019 v 15:48 | Reagovat

Úplně bosky bych po _____ bejt tebou asi nechodil, ___ u nás ve škole _____ nechodí. Teda občas baby _ nějakou úču, ale borce ______ neuvidíš. Na to se ___. Zkus ty ponožky a _____ v poho. Máma mi ____ ponožky různý, jako barvu ___ neřeším.

2 Luky | 23. prosince 2019 v 23:02 | Reagovat

Můžeš chodit v ponožkách, ____ se to pro kluky ______ jak pro holky. Je _____ jaké budeš nosit ponožky, ______ tmavé, světlé, černé nebo ____, jen bych nedoporučoval nějaké _________ nebo holčičí barvy.

3 Karolína | 25. prosince 2019 v 16:14 | Reagovat

U nás ve škole _____ několik kluků bosky, ale ______ nechodí úplně bosky. Choďej _ ponožkách. Bosky to budeš ___ určitě lepší než crocsy, _______ je tahat sebou, hlídat ___ ti v něco někdo ________ a je to fajn _____. Už bych neměnila. Já ____ nosím ponožky bílý, ale _____ je dlouho nechtěla povolit.  Dávala __ různý barevný, to byl ____ trapas, pak jsem jí _____, že si je na ____ vemu jen když ona __ je veme do práce, ___ nechtěla, protože nosí jen _______ a byl klid.

4 Radek | 29. prosince 2019 v 15:39 | Reagovat

Ve škole co lidi _____ bosky, tak jsou to ________ borci. U nás jsou _____ dost fajnový a pokud __ zapomenou přezůvky a musej __ v šatně vyzout, celkem ____ to řešej. Kluci, co ___ normálně přezůvky jim je ________ půjčujou. Samože se najdou ______ co chodí bosky rády, ___ je těch je dost ____.

5 Martin | E-mail | 3. ledna 2020 v 12:13 | Reagovat

Nevidím důvod, proč by __ to nemělo hodit. Sám ____ začal chodit ve škole ___ v ponožkách někdy na _____ třetí třídy na základce _ zůstal u toho až __ konce střední školy. Od __ doby chodím bos venku ____ doma, zkrátka když je ___________. Ponožky jsem ze začátku _____ různě barevné, za krátko ____ ale zůstal u dvou ____ tří barev. Většinou bílé ____ černé.

6 Alena | E-mail | 7. ledna 2020 v 17:29 | Reagovat

Pokud si budete prát __ špinavé ponožky sám, je ___ jedno, jakou barvu budete _____. Pokud budete nosit bílé, ____ by o tom vědět ____ maminka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? ______ si jej zdarma založit __ Blog.cz .