Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Dívka bez přezůvek

18. února 2019 v 10:52 | Luky |  Různé fotky
Fotka třídy kde jedna studentka nemá přezůvky, je v silonkách. Určitě je lepší nemít žádné boty než mít na nohou nějaké příšerné boty jako mají někteří ostatní.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Evka | E-mail | 21. února 2019 v 21:58 | Reagovat

Určo je lepší jen naboso a v silonkách a lépe to také vypadá. Stačí se podívat jen na ten rozdíl s klukem, který je na fotce v první řadě vlevo v té červené mikině. A nohou má bačkory, co nosí důchodci [:tired:]   :-!

2 Mona | 28. února 2019 v 16:41 | Reagovat

Souhlas Evi :-D Má z nich nejlepší outfit. Navíc to ráno ani tak netrvá, když zaspím a spěchám vzít si šaty, na nohy silonky, učesat se a běžím. Holku v tom proužkovaným svetru a v těch ohavných bačkorách nechápu, jak v tomhle mohla z domu vůbec vyplout.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama