Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Čeká mně změna

25. května 2018 v 17:28 | Luky |  Různé nápady a myšlenky
Moje chození v ponožkách ve škole brzy zkončí protože letos končím učňák a od července již nebudu chodit do žádné školy, ale do zaměstnání. Dosud byl náš blog především o chození v ponožkách ve škole, ale to už se mně nebude týkat, ale budu se o naše téma zajímat dál, i když uz ne tolik na téma škola. Chtěl bych chodit v ponožkách venku, ale začnu až za měsíc protože mně bude 18 a nikdo mně to nebude moci zakázat, i rodiče už mně to musí tolerovat. Ponožky si budu kupovat z peněz které si vydělám. Moje 18. narozeniny které budu mít 23. června vychází na sobotu a oslavím je tak že půjdu ven v ponožkách a budu chodit v ponožkách po městě. Budu si užívat toho že už mně do toho nikdo nebude moct mluvit.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Evka | E-mail | 27. května 2018 v 11:49 | Reagovat

Venku v ponožkách jde chodit jenom pár dní v roce. Když je opravdu teplo a zdaleka ne všude. To bych ani tolik neřešila. Horší to bude asi s prací, protože je to po celej rok. I když mám ještě čas, jednou fakultu skončím a vím, že asi nebudu moct chodit v práci v ponožkách. Tady to nikomu nevadí, spíš bych řekla, že naopak, protože se musíme pořád přezouvat, když chodíme do laboratoří a ten kdo přezůvky nemá, musí v ponožkách nebo úplně bosky :-)

2 Martin | 29. května 2018 v 15:44 | Reagovat

[1]: Nemyslím, že to jde jen pár dní v roce, nedávno jsem psal příspěvěk do poradny, a od té doby skoro vždycky, když jdu na nákup pouze do vesnického obchůdku, boty si neberu.

3 Petr | 5. června 2018 v 10:51 | Reagovat

A nedáte sem nějaký nový fotky ze školy?

4 Filip | 24. června 2018 v 12:39 | Reagovat

Moc to tu nežije, tak se zeptám alespoň tady :) Jak zvládáte konec školního roku? Když byly teď ty velké horka, chodili jste ve škole i bez ponožek?

5 Luky | E-mail | 25. června 2018 v 15:45 | Reagovat

Konec školního roku jsem zvládl, učňovské zkoušky mám hotové, je ze mně strojní mechanik. Je konec s učením a nastoupím do zaměstnání. Ségra končí prvním rokem na střední, řeknu jí aby se pochlubila jaké bude mít známky.
Já jsem ve škole chodil v ponožkách i když byly horka, ale jen ob týden protože když máme dílny musím mít pracovní boty. Někdy jsem to ale dělal tak že když jsem šel z dílen tak po umytí a převlečení jsem si vzal boty do ruky nebo do tašky a šel jsem domů v ponožkách. Ségra na blog poslední dobou dlabe ale donutim jí aby také něco napsala.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama