Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Poradna

27. března 2018 v 16:26 | Luky |  Poradna
Napadlo nás že by jsme mohli udělat něco jako poradnu na téma chození v ponožkách, případně bosi ve školách. Se ségrou už s tím máme několik let zkušeností a možná by jsme dokázali poradit nebo ukázat směr jednak těm kteří by s tím teprve chtěli začít nebo kteří už v ponožkách chodí a mají s tím třeba nějaké potíže nebo se jen budou chtít poradit. Neznamená to že musíte dát na naše rady, myslím to tak že můžeme poradit, říct náš názor a na vás bude jestli naši radu nebo názor využijete. Můžete psát do okénka "Zpráva autorovi" které je v levém sloupci a mysleli by jsme že klukům bych odpovídal já a holkám ségra. Odpověď by jsme napsali buď na váš mail nebo sem na blog, podle toho jestli budete chtít aby vaše otázka a naše odpověď byla veřejně na blogu nebo ne. Ale nemusí psát jen školou povinní a nemusí se to týkat jen školy, já i ségra občas chodíme v ponožkách nebo bosi i v obchodním domě nebo venku když je na to počasí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 | 27. března 2018 v 18:37 | Reagovat

To se mi zdá jako fajn nápad. Myslím že hodně lidí váhá jestli začít nebo jak to vysvětlit rodičům. Tenhle nápad se mi zdá dobrej. :-)

2 Martin | 28. března 2018 v 10:55 | Reagovat

Naprostý souhlas s [1]: a co se ____ přidávání otázek na blog top by chtělo spíše ty "zajímavé", ty které můžou "pomocí" více lidem a FAQ čili ty nejčastější.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama