Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Příběh od Bizona

13. ledna 2018 v 22:58 | Luky |  Vaše příběhy
Přišel mně příběh který mně poslal kluk který má přezdívku Bizon.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Chodím do učňáku, ve škole chodím v ponožkách ale v dílně nemůžu, tam nosím pracovní boty a pracovní oděv
Na základce jsem taky chodil v ponožkách, když jsem byl v devítce tak jsme byli čtyři ze školy kdo chodil v ponožkách. Já, Lucka z naší třídy, Láďa z druhý třídy a Monika ze sedmý.
když bylo teplo holky chodily bosy ale já v ponožkách. S Láďou a Luckou jsme byli trochu kámoši, pokecali jsme i o tom proč chodíme v ponožkách, co na to říkají rodiče, jak řešíme špinavý ponožky a tak různě. Lucku jsem tenkrát pozval i k nám domů na návštěvu, to ještě když jsme byli v devítce. S Monikou jsem nikdy moc nepokecal, spíše jsme jen tak prohodili pár slov když jsme se někdy potkali a to bylo všechno. Ona byla v nižší třídě a když jsem ji viděl na chodbě tak byla pořád s holkama z její třídy že bych s ní stejně moc pokecat nemoh. Teď na střední jsem sám kdo chodí v ponožkách.
Ale před několika dny se mně stalo že jsem na městě potkal tu Moniku. Byla sama tak jsme si řekli čau a měla čas tak jsme pokecali. Šli jsme se projít, řekl jsem jí že se učím truhlářem a že ve škole chodím v ponožkách jako na základce a že jsem jediný ze školy kdo chodí v ponožkách. Ona na to řekla pojď támhle k lavičce. když jsme tam došli, sedla si na lavičku, zula si boty a dala nohy na lavičku abych viděl její ponožky. Měla světle modrý ponožky a vespod černý od špíny. Řekla že taky pořád chodí ve škole v ponožkách. Potom se zase obula. Řekl jsem že je škoda že máme tento týden praxi protože při praxi v dílně nosím boty. kdyby jsme měli školu tak bych se také mohl zout a ukázat jí moje špinavý ponožky. Monika řekla že u nich na základce už chodí v ponožkách jen tří, ona a dva kluci, jeden z její třídy a druhý z niší třídy. Taky řekla že už by přezůvky nechtěla a až bude na střední tak tam taky bude chodit v ponožkách. Dali jsme si na sebe mail, řekl jsem jí o tomto blogu a že ji pošlu odkaz že by mohla napsat na blog a třeba poslat jějakou fotku. Když jsme pokecali tak jsme se zase rozešli a řekli jsme si že až se zase někdy uvidíme tak zase pokecáme.
Bizon.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama