Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Když je mokrá podlaha

15. listopadu 2017 v 18:38 | Unka |  Různé nápady a myšlenky
Nějakou velkou anketu uděláme s bráchou až bude víc času, možná v pátek když nebude škola. Zatím jsem udělala jednu malou anketu jejíž téma bude brzy aktuální a to je mokrá podlaha ve škole.
Na podzim a v zimě často prší, sněží, do školy se nanese voda, bláto, sníh na botách z venku, hlavně okolo šaten a v přízemí to tak bývá, z šatny se někdy musí jít po mokrý podlaze a neni kudy to obejít. Udělala jsem anketu co byste mně poradili jak to mám vyřešit když nemám přezůvky. Můžete hlasovat v anketě, případně napsat do komentů. Mrkající
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 FoxFirer | E-mail | Web | 15. listopadu 2017 v 18:47 | Reagovat

A co jít si vzít přezuvky, které budeš mít jen na tu chodbu. :D Ve třídě měj ponožky a až půjdeš pryč tak si nasaď přezůvky. ;-)

2 tom | 15. listopadu 2017 v 22:27 | Reagovat

[1]: Taky mě to _______ poradit. :-D Ale hlasoval jsem pro první možnost.

3 Hanka | 17. listopadu 2017 v 0:08 | Reagovat

Kup si třeba tyhle síťované ponožky :-) Ty to plně vyřeší :-) https://cz.calzedonia.com/product/sitovane-ponozky/169579.uts

4 Victor | 17. listopadu 2017 v 7:46 | Reagovat

Kup si přezůvky.

5 Martin | E-mail | 17. listopadu 2017 v 13:33 | Reagovat

V zimě nosím většinou tlustší ponožky, aby mně nebylo chladno. Pokud jsou někde vyloženě kaluže, tak si je sundám. Pokud je vlhká jen podlaha, například pokud vytírala uklízečka, tak si ponožky nesundávám.

6 Ája | 17. listopadu 2017 v 21:39 | Reagovat

Rozhodla jsem se, že na Váš blog po delší odmlce opět napíši. Pracuji jako kantorka a řekla bych, že minimálně čtvrtina dívek v mojí třídě běžné ponožky vůbec nenosí. Dávají přednost tenounkým silonovým, pokud mají na sobě kalhoty, většinou však nosí silonky nebo jen samodržící punčochy. Dívky mají ode mě povolené, pokud si zapomenou přezůvky si silonky nebo punčochy sundat, pokud nechtějí riskovat, že by se jim třeba v dílně mohly roztrhnout. Skoro žádná toho ale nevyužívá. Uznávám, že je to poněkud nepraktické, zejména po vyučování si punčochy komplikovaně oblékat, i když jsem jim nabízela, že mohou u mě v kabinetě, aby nemusely na WC. Výhodou punčoch je, že pokud je někde vlho, rychleji uschnou, oproti běžným ponožkám.

7 Unka | 18. listopadu 2017 v 14:55 | Reagovat

[6]: Vím jaký jsou to ty slabý silonový ponožky, už jsem je taky měla, ale když bylo teplo. Silonky už jsem měla mokrý víckrát, třeba v jídelně. Čaj si nalýváme samy z várnice do hrnku a bývá okolo mokro na zemi, když jsem měla silonky nevadilo mi do mokra šlápnout protože brzy uschly. Možná bych to mohla zkusit se silonovými ponožkami až bude sníh a mokro okolo šaten a na chodbě v přízemí. ;-)

8 Luky | E-mail | 18. listopadu 2017 v 18:12 | Reagovat

[7]: U tebe ségra __ to vpohodě se silonkama, ale u nás ve škole je také někdy mokrá podlaha a protože nejsem buzna nebo transvestita tak můžu mít normální ponožky nebo jít bos.

9 Klistulka | 18. listopadu 2017 v 20:47 | Reagovat

Víte proč v anketě dostala výrazně nejvíc hlasů odpověď aby Unka šla po mokré podlaze bosa a zůstala bosa i ve třídě?
Protože pro tuto odpověď hlasovali fetišisté kteří chodí na tyto stránky, kterým se líbí bosé nohy holek a představují si jaké by bylo kdyby jsi ve škole byla celý den bosa. Anketa je proto neobjektivní a nemá cenu ani dělat nějaký dotazník, byl by stejně neobjektivní jako tato anketa.

10 Radka | 23. listopadu 2017 v 16:36 | Reagovat

O tom, že se to někomu líbí dost pochybuju. Já už jsem teda ze střední dlouho pryč, ale když jsem ráno ve škole zjistila, že nemám přezůvky, bylo to spíš dost nepříjemné. Na výběr byly dvě možnosti. Mít nohy pěkně v teple a chodit po škole v ponožkách nebo obětovat pohodlí, ponožky si sundat a mrznout celé vyučování. Vyzkoušela jsem si mnohokrát obojí. Když nebyla vyloženě zima, ponožky jsem sundávala. Doma jsem ale vždycky dostala od mnohem staršího bráchy vynadáno, že mám nohy jako prase. Časem mi děcka ze třídy nabídli přezůvky, abych nemusela chodit po škole bosá, když jsem je zapomněla. A většinou to byli právě kluci. A nabízeli to i jiným holkám nejenom mě. Sami přitom žádný přezůvky ani tenisky navíc neměli. Museli se vyzout a chodit po škole v ponožkách místo nás.

11 Petr | 28. listopadu 2017 v 17:35 | Reagovat

Četl jsem váš blog a fakt to nechapu to jako dobrovolně chodite bosí? Ja totiž třeba chodim bos protože v podstatě musím jelikož nemám boty. Asi mi neverite ale je to tak. Taky si asi říkáte jak to a v čem chodim třeba v zimě nebo tak. Takze je to takhle když je fakt zima tak nějaké staré zimní boty od tatky mám ale nemůžu ne nosit normálně protože nejsou ani moje číslo. A normálně pres léto boty nemám protože je prý nepotrebuju. Ne ze by jsme na ne neměli nebo něco tak ale když mi bylo tak 9 tak tomu tak bylo protože mám 3 další bratry a jelikož jsem nejmladší tak na me prostě asi nezbyli peníze nebo co no a ted když na ne máme tak jsem prý už zvyklý a nepotrebuju je. Boty po bratrech jsem nenosil z toho důvodu ze se vždycky kupoval 1 par pro toho nejstaršího no a než se dostali ke mě tak už byli rozbité a nenositelne. Jako asi je pravda ze jsem zvyklý ale i tak bych své boty chtěl. Štve me totiž třeba to ze když jsem u babičky na chalupě tak ona chová zvířata a já ji s nima pomaham což není zrovna super když nemáte boty boty a musíte chodit po tom posranem dvorku. Dale je tu další věc jako to ze mám v podstatě porad špinavé nohy což mi ani tak nevadí ale co mi vadí jsou reakce některých lidi jako třeba nedávno jsem šel jednym podchodem ve kterém je to fakt špinavé a já jsem tam zrovna šlápl do něčeho ostrého tak jsem se díval co to je a nějaká paní tam šla viděla moje špinavé nohy a usmala se což me fakt nastvalo protože to není čistě moje volba... Takže já fakt nechapu ze chodite bosí dobrovolně.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama