Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Fotky z intru

23. dubna 2017 v 13:06 | Luky |  Různé fotky
Chodíte někdo v ponožkách na intru nebo na koleji podobně jako lidé na těchto fotkách?

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Petr | 27. dubna 2017 v 8:49 | Reagovat

Je super, že se najdou holky, který chodí v ponožkách. Já bych s takovou holkou chodil, jenže u nás žádný takový nejsou. Oni chodí hodně nafintěný a do ponožek by nešly ani za boha a to i když si třeba zapomenou přezůvky. Třídní je mladá kočena, co má po škole a hrozně jim nadržuje. Pokud si zapomene nějaká přezůvky a měla by chodit ve škole za trest v ponožkách, tak si boty nesundá, jde za ní do kabinetu, svede to na to, že se jí nechce chodit bosa a že má bílý ponožky a domluví se, že nemusí. Kluky posílá do ponožek furt, protože prej sme bordeláři. Holky za ní choděj někdy i domů. Ty holky od nás se o kluky moc nezajímaj a nic s něma není. Choděj spolu pořád na záchod, občas se u toho drží i za ruce nebo se choděj líbat na chodbu.

2 Nikola | 27. dubna 2017 v 11:09 | Reagovat

Co to sem píšeš za kraviny? Mám dvě bezva kamarádky a když se vidíme tak se obejmeme a políbíme se ale není to mezi námi tak jak si myslíš! A i když to z nás ve třídě třeba nějaká tak má, tak se tomu vůbec nedivím. U nás ve třídě jsou kluci naprosto nemožný. Furt se baví o autech nebo mydlí fotbal na chodbě. Mít takovýho troubu jako seš ty, to by mě fakt úplně jeblo.

3 Martin | E-mail | 27. dubna 2017 v 13:04 | Reagovat

Pokud někdo chodí v přezůvkách ve škole, tak je to celkem běžná věc. Jestli ale někdo chodí v přezůvkách na internátě, tak je to celkem šílenost. Řadí se tak lidem, kteří jsou na bačkorách vyloženě závislí a bosí nejdou ani do vlastní koupelny.

4 Petr | 29. dubna 2017 v 23:34 | Reagovat

[2]: Tak ono je __ každýmu jasný. My kluci se za ruce nedržíme, nelíbáme a na záchod spolu taky nechodíme. :-D

5 Milan | 9. května 2017 v 16:38 | Reagovat

[4]: Neřeš to. Já mám přítelku, která je úplně v poho a také se objímá a líbá s kamarádkou. Asi nějaký holčičí komplex. Jinak jsem ve druháku na střední a v ponožkách chodím snad od tercie. Přítelkyni tomu teprve učím. Chce to hodně trpělivosti. U nás chodí chodí holky bosé jen výjimečně. Máme mladou třídní, co je taky po škole, a pokud nějaká holka nemá přezůvky, tak ji to většinou u ní projde a může si boty nechat. Jedině snad v zimě musely holky ponožkách, když zapomněly.

6 Mat | 25. června 2017 v 0:11 | Reagovat

Ja chodím po intráku celý rok úplne bosý. Žiadne papuče ani nemám. Ponožky nenosím, lebo máme tam dosť teplo a to aj v zime. Bolo by mi v nich neznesiteľne. Zvláštne je, že som jediný, kto chodí po našom intráku bosý. Nikto to nekomentuje, jedine ak v zime, ale inak všetci nosia po chodbách takmer vždy oblečené ponožky a zásadne vždy obuté prezuvky alebo vonkajšiu obuv. A to už ani nehovoriac o tom, keď idú na iné poschodie.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama