Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Návštěvní kniha a fórum

23. ledna 2016 v 10:30 | Luky |  Různé nápady a myšlenky
Se ségrou jsme udělali dvě nové věci, Návštěvní knihu a fórum. Do návštěvní knihy můžete psát vaše příběhy, zážitky, problémy a co uznáte za vhodné. Zajímavé příběhy můžeme umístit do blogu do příslušné rubriky. Fórum by mělo být spíše otázky a odpovědi, když chcete odpovídat ve fóru musíte se zaregistrovat což je jednoduché a můžete také zakládat témata, ale jen na téma tohoto blogu. Uvidíme po čase jestli to mělo cenu, když do návštěvní knihy a do fóra nikdo psát nebude není problém to zase zrušit. Je i na vás jaká bude budoucnost blogu, jestli budete přispívat komentáři, články, odpověďmi fotkami, nebo jestli se na to všichni vykašlem. Návštěvnost blogu je 20 až 30 návštěv denně, jsme rádi že sem chodíte.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Je anketa a fórum dobrý nápad?

Výborný nápad 76.9% (10)
Nevím 7.7% (1)
Špatný nápad 15.4% (2)

Komentáře

1 Klára | 23. ledna 2016 v 13:40 | Reagovat

A jakej je teda rozdíl mezi tím fórem a návštěvní knihou? Já to moc nechápu :-!

2 Luky | 23. ledna 2016 v 14:33 | Reagovat

[1]: Rozdíl je že ve fóru se dá udělat víc témat a ke každému tématu otázky, na ně se pak dá odpovídat a diskutovat, je to přehlednější. Návštěvní kniha má výhodu že může odpovídat kdokoli, není nutná registrace, ale nejde vytvářet jednotlivá téma a návštěvní kniha funguje ve smyčce, to znamená že po naplnění kapacity několika stránek se nejstarší příspěvky smazávají. Myslím že se tomu říká smyčka. Uvidíme jak se to osvědčí, když to nebude k ničemu není problém jedno nebo druhé odstranit.

3 Oksananet | E-mail | Web | 6. února 2017 v 2:29 | Reagovat

dieta przy dnie dna moczanowa co jesc <a href= http://seeknet.pl/ > http://seeknet.pl/ </a> dna moczanowa leczenie farmakologiczne naturalne leczenie dny moczanowej

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama