Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Cvičná evakuace

17. prosince 2015 v 16:13 | Lucka |  Vaše příběhy
Přišel nám příběh co se přihodilo Lucce, tak ho hned dáváme do rubriky Vaše příběhy. Děkujeme za zaslání článku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Když jsem chodívala na základní školu, tak jsem sice nosila přezůvky, ale jednou jsem si je zapomněla (možná víckrát), tak jsem tedy chodila celý ten den v ponožkách a se zaujetím jsem pozorovala každou hodinu co jsem chodila po chodbách, jak se mi rýsují černé chodidla na mých šedých ponožkách. Zrovna v tento den se evakuovala škola, ale to nikdo z nás nevěděl. Čtvrtou hodinu začal zvonit zvonek na poplach, že musíme opustit budovu a odebrat se na škvárové hřiště, které je hned před školou. Nebyl čas na to se přezouvat a tak všichni, kdo byli v ponožkách šli ven prostě v ponožkách. Chvíli jsme tam stáli, než hasiči přijedou a udělají si cvičení. Nekonec jsme už jen šli do školy pro batohy a šli jsme domů a tím, že jsem je měla opravdu špinavé, tak jsem si je ani nesundávala a ani se mi nechtělo špinit boty a tak jsem i domů šla v ponožkách a byla to dobrá zkušenost a ten den se mi opravdu líbil
. Naštěstí nikdo nebyl doma a já jen ty ponožky vyhodila a vzala si nové. Teď už takové možnosti v ponožkách chodit nemám a nevím jak bych mohla začít takto znova chodit, protože u nás na škole se chodí v botech. Ale na ten den v ponožkách nikdy nezapomenu.

(Lucka)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Radek | 21. prosince 2015 v 9:36 | Reagovat

U nás to tak taky bylo,že ti co neměli přezůvky museli před školu na parkoviště v ponožkách. Ale vloni to učitelka řekla, že přijedou ti hasiči, tak se mohl kdo chtěl jít obout. šly některý holky, co chodily v silonkách aby se jim neroztrhaly, kluci nešli. Letos ta nová nic neřekla.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama