Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Škola hledá superstar

27. listopadu 2015 v 17:17 | Unka |  Náš deníček
U nás ve škole máme soutěž podobnou jako je v telce Superstar, prostě každej kdo chce si může zazpívat a porota z učitelů vybere kdo postoupí do finále. já jsem se taky zůčastnila a postoupila jsem. Finále budeme mít v tělocvičně, každej kdo postoupil zazpívá písničku, porota z učitelů ohodnotí a žáci jako publikum budou hlasovat kdo dostane nejvíc bodíků a vyhraje. Mám připravenou písničku Tráva od Anety Langerové, budu ji zpívat. Někdo z učitelů bude každého natáčet kamerou a budou moct přijít i rodiče. Rozmejšlim se co si vemu na sebe abych vypadala dobře... Mám jednu pěknou bílou halenku kterou jsem dostala od babičky, já jsem si ji vybrala a babička mi jí koupila. Mrkající
Co by ste mi poradili, mám si ten den k tý halence vzít do školy kalhoty nebo sukni? Kalhoty mám buď džíny, jedny uplý a jedny klasický nebo šedý plátěný kapsáče, sukni světle zelenou a šedou, obě dlouhý nad kolena a jednu červenočernou pod kolena. A mám si vzít na nohy ponožky nebo silonky nebo být úplně bosa nebo si na to odzpívání pučit přzůvky od kámošky? V tý tělocvičně totiž budeme v přezůvkách, v botách se tam nesmí a nechci vypadat nějak blbě abych třeba nepřišla o hlasy kvůli tomu že jsem nevhodně oblečená. Když mi budete chtít poradit co na sebe, můžete do komentářů. Líbající
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nápaďajs | 27. listopadu 2015 v 17:31 | Reagovat

Doporucoval bych bilou halenku a uplý dziny. A podle meho nazoru by bylo lepsi, kdyby sis pucila na zpivani prezuvky od kamosky, protoze to ze tam budes stat v ponozkach, silonkach nebo bosa ti rozhodne kladne hlasy nezajisti. Pokud teda nejsi Josef Pavlusik :-D :D

2 Jarka | 27. listopadu 2015 v 19:37 | Reagovat

Vzala bych si rozhodně sukni a přidala silonky, je to společenská akce. Přezutí bych si nepůjčovala. Když chodíš bosa každý den, každý se pak bude ptát, proč máš najednou přezůvky. Na konci roku školního roku jsme měli vystoupení, kde byli také rodiče a večer předtím jsem doma kvůli tomu sháněla přezůvky. Jenže mamka všechny vyhodila, když jsem je nenosila a asi by mi byly i po tak dlouhé době malé. Tak jsem ji prosila, abychom jeli někam rychle nějaké koupit. Mamka se ale divila, proč je chci. Když jsem jí řekla kvůli čemu to je, tak se divila, že je najednou chci a řekla, že kvůli jednomu dni ve škole nové přezůvky kupovat nebude, aby pak zas ležely doma. Tak jsem volala kámošce, ale ta mě uklidnila, že za tu dobu, co chodím ve škole bosa si na to všichni zvykli a tak to i berou a je blbý si ty přezůvky najednou brát. Tak jsem ten byla jenom v silonkách jako vždycky a úplně v poho. Nikdo nic neříkal.

3 | 28. listopadu 2015 v 10:31 | Reagovat

Dopuručuju uplý džíny a jdi jen v ponožkách když už tam o tobě všichni vědí a seš tak zvyklá :-)

4 Samantha | 29. listopadu 2015 v 9:09 | Reagovat

Příští týden má být teplo tak by jsi si mohla vzít tu bílou halenku, šedou kratší sukni, silonky tělové barvy a být v nich bosa. Když jsi zvyklá chodit bosa tak se budeš cítit líp než když si půjčíš přezůvky. Příští týden má být teplo tak by tě v sukni neměla být zima např. při cestě do školy.

5 Filip | 29. listopadu 2015 v 11:28 | Reagovat

Když je to slavnostnější událost, myslím, že si můžeš vzít sukni, ale klidně by mohly být i džíny. Ale každopádně si neber ponožky. Bude to vypadat líp, když budeš mít silonky nějaké tělové barvy, nebo budeš úplně bosa. Přezůvky si nepůjčuj :) Když chodíš normálně ve škole bosa, tak je blbost aby sis půjčovala přezůvky :)

6 Vic Vance | 29. listopadu 2015 v 13:25 | Reagovat

Poradil bych ti sehnat si už přezůvky konečně, at nemáš špinavé nohy a ponožky  a nevypadáš jak čuně!

7 Kid | 29. listopadu 2015 v 14:01 | Reagovat

Podle mně by byla nejvhodnější sukně a silonky, ale hlavně ať se tě neroztrhnou před soutěží. Potom napiš co jsi měla na sobě a jak jsi dopadla. Až budeš zpěvačka, dáš nám CD s písničkami?

8 Klára | 30. listopadu 2015 v 15:37 | Reagovat

Vzala bych si kalhoty a ponožky a halenku, kterou máš nejraději. Tohle počasí není na sukni a silonky. Papuče bych si nebrala, šla bych v ponožkách. Nejsem vůbec zvyklá je nosit a vadily by mi.

9 Jarka | 4. prosince 2015 v 18:39 | Reagovat

Silonky a sukně by byly lepší. Vypadají slušivěji. Není zas tak velká zima.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama