Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Chodili jste ve škole bosi?

1. listopadu 2015 v 19:23 | Unka
Ahoj, po několika dnech, tedy spíš více dnech.... se zase ozývám. Zajímalo by mně kdo chodí na náš blog, jestli sem chodíte jen proto že vás na blogu něco zajímá nebo jestli také ve škole chodíte nebo jste chodili bosi nebo v ponožkách. Můžete napsat do komentářů. Také by mně zajímalo co byste chtěli na blogu najít, co sem máme dávat aby vás to tady bavilo. Dostali jsme od Kamily hodně fotek které byly na dřívějším Jany blogu, ale nevím jestli by jste je tady chtěli protože by se opakovaly. Tak můžete napsat do komentářů. Usmívající se
Přidávám fotku mých ponožek po jednom dni. Myslím si ale že po tom co jsem sem dala fotky mých bílých ponožek tak víte jaké jsou po týdnu. Teď nosím vždy jedny ponožky týden, potom je vyhodím a nic neperu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 tom | 1. listopadu 2015 v 19:40 | Reagovat

Ahoj. Na blog chodím docela často, předtím jsem chodil i na blog clarissy. Fotky z jejího blogu by tu určitě nevadily. Nikdy jsem ve škole dobrovolně v ponožkách nechodil, ale taky mně to neminulo, když jsem si na základce zapomněl klíče od šatní skříňky byl jsem celý den v ponožkách. Teď jsem na gymplu, kde se nikdo nepřezouvá a všichni chodí v botech. Před rokem jenom položili do jedný učebny nový lino, takže se tam ,,musíme přezouvat". Ze začátku jsme tam chodili v ponožkách, ale teď na to stejně všichni kašlou, takže se zase chodí všude v botech.
Tolik ode mně, těšim se na další příspěvky :-)

2 Martin | E-mail | 2. listopadu 2015 v 10:17 | Reagovat

Navrhuji pravidelně aktualizovat blog o tematicky zaměřené fotografie. Například na téma chození ve škole v ponožkách, silonkách, naboso, tělocvik obdobně - v ponožkách, silonkách, naboso, tancování v ponožkách, silonkách, naboso, chození venku apod. A ať každý nabídne fotky, jestli nějaké na tohle téma má a pošle je majitelům blogu, aby je vyvěsili.

3 | 2. listopadu 2015 v 15:40 | Reagovat

Taky myslím že clarissiny fotky by tu nikomu nevadily. Taky už sem je viděl ale třeba jsou tu nějací "nováčci". Jinak se mi líbí koukat na tvoje fotky ze školy a můžeš dávat vždy na konci týdne třeba jednu svojí fotku ponožek ze školy :-) . Taky by nebylo špatný kdybys natočila nějaký video (klidně bez obličeje). Teď je venku hezky takže klidně i z venku :-)

4 Samantha | 2. listopadu 2015 v 18:56 | Reagovat

Na střední jsem také ve škole chodila bosa, proto se mně blog líbí. Jsem pro aby tady byly fotky i když už byly jinde.

5 Filip | 2. listopadu 2015 v 19:58 | Reagovat

Je fajn, že se blog zase rozjel :) Na základce jsem docela často chodil v ponožkách, párkrát v létě dokonce úplně bosky, teď na střední je to už složitější, většinou se tady chodí v botech, takže to není jako na základce, tak to nikdo neřešil, když byl někdo bosky, přezůvky se zapomínaly docela často :D Fotky určitě přidávej, jak svoje tak klidně od jiných lidí, když je máš k dispozici :) A pořád čekám, až bude teplo a ty vyfotíš, jak vypadají nohy po chození úplně bosky ve škole :)

6 Klára | 4. listopadu 2015 v 12:23 | Reagovat

Fotky se můžou určo dát ty který byly na tom starým blogu. Možná by se hodilo najít i nějaká videa. No a jinak souhlas. Ať každý pošle, co má a dá se to dát sem. Každopádně by bylo dobrý sem tak jednou za tejden něco přidat, aby se dalo psát do komentů. A ty ankety jsou taky fajn, když by se hlasovalo přes ty komenty.

7 Helena | 5. listopadu 2015 v 11:31 | Reagovat

Navrhuji aby se udělalo nějaké diskuzní fórum aby se nemuselo psát jen do komentářů. Já chodím v ponožkách v práci a vím jaké to má výhody na rozdíl od nošení bot.

8 Ekleczk | E-mail | 20. listopadu 2015 v 12:43 | Reagovat

more holey dirty socks dont wasch socks

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama