Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.


Čtvrtek

1. října 2015 v 17:30 | Unka |  Náš deníček
Dnes se mně pokusila učitelka zesměšnit před celou třídou... :XD ale moc se jí to nepovedlo. Při první hodině si všimla mých špinavých ponožek a zeptala se mně jak dlouho nejsou vypraný, tak jsem řekla že je nosim od úterý a že ještě praný nebyly. Teď přišly řeči jako co na to rodiče... že až bude rodičák že si o tom musí s mámou promluvit... že ponožky se mají prát denně i když se nosí přezůvky a ne v nich šlapat po zemi po celý škole a neprat je... že by se štítila vzít si je ráno na nohy.... že od nich musím mít v botách pořádný humus.... Křičící. Pak se uklidnila...:D. Kluci to většinou berou vpoho, některý holky měly na mně blbý narážky hlavně když jsem chodila bosa a že jsem měla špinavý nohy ale už se uklidnily.... Mrkající
Nechtělo se mně ale ve škole pózovat kvůli vyfocení aby na mně všichni nečuměli tak jsem se vyfotila až doma. Dnes se moc nezašpinily protože jsme měli kratší den a taky jsem míň chodila, ale zítra máme víc přesunů do jiných tříd a delší školu a bude pátek tak už se budem těšit na víkend a možná budeme ve škole víc dělat kraviny a bejkárny jako lítat po třídě a blbnout tak myslím že zítra budu mít ponožky špinavější. Zítra bude poslední den kdy je budu nosit tak je vyfotím na nohou z víc úhlů a i víc zblízka a dám si na tom víc záležet.

 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Vojtík | 1. října 2015 v 17:52 | Reagovat

Už jsou zespod docela dost tmavý, ani nevím, jestli zítra nějaký rozdíl uvidíme. V každém případě, snaž se. :-)

Myslím, že je dobré, že sis neušpinila vršek ponožek, že je pořád krásně bílý. Skvěle to kontrastuje s černými stopami na chodidlech.

Víš co, nevyhazuj ty ponožky a zkus je vyprat. Přeci jen by mne zajímalo, jak pak budou vypadat.

2 Vic Vance | 1. října 2015 v 18:03 | Reagovat

Dobře ti tak že tě učitelka napomenula. Já jsem ti to říkal že chodit po škole ve špinavých ponožkách se nevyplácí!! Jen ať to tvým rodičům ta učitelka na třídních schůzkách ať vidí že jsi čuně.Je dobře že tě ta učitelka zesměšnila ať vidí celá třIda jaké jsi čuně,které si ani nepere špinavé ponožky a nedodržuji hygienické návyky. Dobře ti tak ;-)

3 Ozzy | E-mail | 1. října 2015 v 18:03 | Reagovat

Unka: Nahraj zítra ty fotky v původním velikosti, ať jsou víc vidět detaily. Když bude ten poslední den... 8-)

4 Vic Vance | 1. října 2015 v 18:07 | Reagovat

Překlep jen ať to tvým rodičům ta učitelka na třídních schůzkách řekne ať vidí že jsi čuně.

5 Vojtík | 1. října 2015 v 18:20 | Reagovat

Vic Vance: Nechápu, o co se pořád snažíš. Jestli jsi to náhodou ještě nepostřehl, tenhle blog je O BOSÝCH STUDENTECH ČI ŽÁCÍCH, představ si O BOSÝCH!!!

Neustále meleš dokola ty samé nesmysly, už několik lidí ti to naznačilo. Sorry ale normální člověk napíše svůj názor jednou a nebude ho rvát do každýho článku.

Dle mýho názoru jsi jen zakomplexovaná nula, malý fakan, který si zde dokazuje, že sklidil všechnu moudrost. Běž si hrát svůj Majnkraft, jestli je ti skutečně přes dvacet, jak říkáš, o čemž podle tvé úrovně vyjadřovaní silně pochybuju, vytáhni radši kámoše do hospody a zabav se tam. Tady na tebe FAKT nikdo není zvědavej a akorát tu dennodenně vys*ráš ty, co tohle téma zajímá.

Unka: Omlouvám se ti.

6 | 1. října 2015 v 22:04 | Reagovat

Vojtík: moje slova. Asi někdo nepochopil smysl a téma tohohle blogu. :-D

7 Unka | 1. října 2015 v 22:26 | Reagovat

Vic Vance: Nedá se říct že by mně učitelka napomenula, spíše mně chtěla poučit, říct svůj názor a nic mně nenařídila a nezákazala, rodiče to ví a když to učitelka řekne rodičům tak ji to máma vysvětlí. Jsou jiné důležitější věci, už minulý rok jiná učitelka řekla že to není nic proti ničemmu, že jestli mám něco na nohou je věc moje a mých rodičů. Ale můžeš psát že jsem prase, mně to neva, máš právo na svůj názor a já tě ho neberu. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz .
 

Aktuální články

Reklama