Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chodíme bez bot v ponožkách ve škole i venku protože se nám to líbí a je nám to příjemné. Ve škole ségra od 6, já od 7 třídy ZŠ denně, potom i na střední. Já už jsem ze školy vyšel a chodím do zaměstnání kde musím mít obuv, ale v ponožkách chodím občas venku, ségra ještě chodí na střední, ale venku také občas v ponožkách chodí. Protože víme že je více liddí s touto zálibou a protože byl zrušen Clarisy blog který byl na stejné téma a který pro nás byl trochu vzorem, rozhodli jsme se udělat něco podobného a pokračovat. Tento blog by měl být jednak pro žáky a studenty kteří ve škole chodí v ponožkách nebo bosi ať k tomu mají jakýkoliv důvod, ale také pro každého kdo alespoň občas chodí v ponožkách venku a v místech kde se obvykle nosí boty. Jak se bude blog vyvíjet bude záležet i na vás, budeme rádi když nám budete posílat fotky, články a odkazy na toto téma. Chtěli bychom aby tento blog byl spíše o chození v ponožkách a punčochách než úplně bosky, protoře bosých blogů a webů již existuje několik. Ale příznivci chození úplně bosky budou také vítáni.
Jmenuji se Lukáš (Luky), tento blog je můj a mojí ségry Veroniky (Unka). Chod

Tělák venku

31. prosince 2015 v 22:34 | Unka |  Různé fotky
Je silvestrovskej večer a zatimco každej chlastá, hází petardy a baví se tak já sedim doma...Rozpačitý
Zveřejňuju fotky z těláku venku kde se závodí ve sprintu a skoku do dálky. Někteří mají boty, někteří jsou v ponožkách a někteří bosi. Jak byste závodili vy? Udělala jsem anketu, můžete hlasovat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak byste cvičili venku vy?

Ve sportovních botách 14.1% (10)
V ponožkách 25.4% (18)
Bos (bosa) 60.6% (43)

Komentáře

1 Filip | 1. ledna 2016 v 14:32 | Reagovat

Když je teplo a mají tam tak super povrch na chození bosky, tak proč ne, že? :) Je fajn, že někteří, co necvičili, tak jsou taky bosky. lepší mi ale přijde být úplně bosky než v ponožkách, protože si zbytečně špiním ponožky antukou... I u nás na škole bylo pár lidí bosky, když jsme byli venku, protože si zapomněli boty do tělocviku, včetně mě, protože jsem byl v ten den v ponožkách ve škole, na tělocvik, který jsme měli snad druhou nebo třetí hodinu jsem sundal ponožky, protože jsem většinou boty do tělocviku nenosil, v tělocviku byl úplně bosky a potom ve škole už taky.

2 Kid | 1. ledna 2016 v 15:13 | Reagovat

Já jsem cvičil bos v tělocvičně, ale venku ne. U nás na hřišti nebyl tak pěkný povrch a bos bych si do nohy mohl vrazit něco ostrýho. Kdyby jsme měli takové hřiště jako je na fotkách, cvičil bych bos bez ponožek.

3 Klára | 1. ledna 2016 v 22:51 | Reagovat

Ještě jsem neviděla nikoho na těláku v ponožkách venku. Musí to být super tohle zkusit.

4 Mirek | 9. ledna 2016 v 8:27 | Reagovat

Já jsem asi v pátý třídě cvičil jednou venku úplně bos, protože jsem neměl vhodnou obuv. Ale jiný spolužák byl dokonce i venku v ponožkách. Bylo to v 70. letech. Tenkrát byl povrch škvárový.

5 Vali | E-mail | 17. července 2019 v 9:10 | Reagovat

Ahoj já jsem vali a chodím venku v botech a kamarád ne on chodí v ponožkach a Nikdy ne bez nich a já to začal taky i Kdyby sněžilo tak půjdu v ponožkach ven i když prší, je zima, :-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama